Niklas Olsson om affärer på internet

AffiliatenĂ€tverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, DomĂ€nnamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, LĂ€nkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, VarumĂ€rken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

Free! av Chris Anderson

2009-09-07 | Bokhylla

Free!

Inte blev man mycket klokare av att lĂ€sa Chris Andersons Free!. Makten i det Chris Anderson gör ligger egentligen i att sĂ€tta agendan för diskussionen, precis som med Chris tidigare bok “The long tail” har Free! varit extremt nĂ€rvarande i diskussionen kring nĂ€tets framtid inför sin release och precis som med the long tail har Chris Anderson lyckats bli ansiktet för ett helt fenomen. Det han gör Ă€r pĂ„ mĂ„nga sĂ€tt genialt och han Ă€r extremt skicklig pĂ„ det, precis som med the long tail ligger dock det riktiga vĂ€rdet i diskussionen i skapandet av boken mer Ă€n i sjĂ€lva slutprodukten.

Inspirerande var lÀsandet i vilket fall och det vÀckte en hel del tankar, eftersom jag inte varit sÄ aktiv i Free-diskussionen tidigare tÀnkte jag passa pÄ att komma med lite funderingar sÄhÀr i efterdyningarna. DÄ boken rör sig inom det omrÄde jag kommer skriva min uppsats i har jag dock valt att publicera dem pÄ min uppsatsblogg. HÄll till godo!

Hugg gÀrna in och sÄga mina tankar pÄ uppsatsbloggen, all konstruktiv feedback Àr bra feedback :)

Skriv en kommentar

Liknande artiklar