Niklas Olsson om affärer på internet

Affiliatenätverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, Domännamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, Länkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, Varumärken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

Ett mail om Mahalo, riskkapital och nedskärningar

Jason Calacanis är en fascinerande person med intressanta tankar kring framtidens sökmotorer som han också omsatt i handling i företaget Mahalo.

Som prenumerant på Jasons personliga nyhetsbrev kunde man idag läsa om de utmaningar ett IT-företag med riskkapital i ryggen står inför, om nedskärningar och justeringar av affärsmodeller. På det stora hela ger mailet en mycket givande inblick i Mahalos verksamhet och kvalar nog in som ett av de mest intressanta mail som nått mig i år.

Ytterligare intressant blir det att Jason valt att inte publicera mailet på internet utan istället lämnar oss utan möjlighet till kommentarer eller diskussion, något som fick mig att tänka på vad jag tidigare skrivit om RSS-bloggar.

Om du är intresserad av att läsa Jasons mail, lämna en kommentar nedan eller maila mig på niklas@webpal.se så forwardar jag det.

Dela sedan gärna med dig av dina tankar kring mailet i kommentarerna!

Kommentarer

  • 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 Max
    2008-11-07 15:57

    Skicka gärna vidare mailat till mig.

Skriv en kommentar

Liknande artiklar