Niklas Olsson om affärer på internet

Affiliatenätverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, Domännamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, Länkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, Varumärken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

Distribution och intäkter i nya medier

2009-09-19 | Bloggar, Projekt

Under hösten skriver jag magisteruppsats i marknadsföring och får därigenom möjlighet att grotta ner mig i valfri intressant fråga. Efter att ha börjat på engelska på nolsson.com/thesis har jag nu sadlat om till svenska och landat på ämnet Distribution och intäkter i digitala medier. Tanken med en uppsatsblogg är att dels kunna dokumentera mitt arbete men framförallt handlar det om att skapa en bättre slutprodukt med hjälp av er input och feedback.

uppsatsbloggen tar jag upp frågor som:

Om dessa frågor intresserar dig rekommenderar jag att du lägger in Distribution och intäkter i nya medier (RSS) i din RSS-läsare!

Skriv en kommentar

Liknande artiklar

  • Inga liknande artiklar hittades