Niklas Olsson om affärer på internet

Affiliatenätverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, Domännamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, Länkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, Varumärken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

webbhotellsbyte och uppgradering

2008-03-31 | Övrigt

Idag flyttar jag webpal.se från webbhotellet One till Binero. Detta då jag på sista tiden tyckt att One varit aningen segt, men även då jag redan har ett konto på Binero och tycker det är bekvämt att samla mina sidor där.

I samma veva passar jag även på att uppgradera bloggen till Wordpress 2.5 (äntligen här!). Förhoppningsvis går både flytt och uppgradering smidigt, i annat fall är det kanske lite stökigt här på bloggen i några dagar framöver. Hoppas ni har överseende med detta! :)

Skriv en kommentar

Liknande artiklar

  • Inga liknande artiklar hittades

Andra bloggar om

wordpress