Niklas Olsson om affärer på internet

Affiliatenätverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, Domännamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, Länkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, Varumärken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

Vi är ingen vanlig butik

2008-04-26 | Projekt, Svensk Kolgrill

KolNär vi skapade konceptet Svensk Kolgrill var vårt mål inte bara att göra en snygg och prydlig webbutik med konkurrenskraftiga priser. Detta kan snarare ses som hygienfaktorer, det var förutsättningarna för att överhuvudtaget satsa på en webbutik.

Vad vi vill skapa med Svensk Kolgrill är en ny typ av butik där själva försäljningen bara är en komponent i upplevelsen. Vår butik skall vara den värld som vissa hittar vid sitt första kolgrillsköp, och den värld dit de riktiga grillentusiasterna återkommer för inspiration, tips och diskussion.

Det första steget mot detta mål har varit att sätta upp själva butiken. Nu har vi en butik med ett genomarbetat sortiment, betalningslösningar, samt rutiner för att hantera försäljning. Nästa steg är att få ner all vår kärlek till grillar och grillning i denna butik. Detta kommer att ta många olika uttrycksformer och vi kommer inte vara rädda för att experimentera.

Ett givet led i det hela är en ökad transparens, för att bygga denna typ av relation till våra kunder och likasinnade grillentusiaster kommer vi jobba hårt med att ge en inblick i vår verksamhet. Att kunna vara 100% ärlig mot sina kunder är en absolut förutsättning för att driva denna typ av butik.

Mycket jobb återstår med att utveckla butiken tekniskt för att ge utrymme för våra planer och denna utveckling kommer att ske gradvis nu under våren.

Vi hör gärna era tips, idéer eller kommentarer kring det hela!

Kommentarer

 • 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 Andreas Bard
  2008-04-27 14:52

  Ni har alla förutsättningar i världen för att kunna genomföra detta, och det framgångsrikt. Ett mycket intressant koncept både sortimentet och hela karusellen bakom. Följer det med spänning.

 • 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 Judith
  2008-04-28 15:59

  Kul koncept som fasen! Hoppas verkligen att ni lyckas att bygga upp en värld av härlig grill-inspiration!

  Vad blir motsvarigheten för vinterhalvåret?

 • 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 Niklas Olsson
  2008-04-28 19:23

  Tack Bard!

  Judith, vinterhalvåret är fortfarande osäkert… Då får vi smida planer och utveckla hemsidan kanske =)

Skriv en kommentar

Liknande artiklar

Andra bloggar om

Kolgrill, e-handel