Niklas Olsson om affärer på internet

Affiliatenätverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, Domännamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, Länkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, Varumärken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

Resenätverket tar form

2007-11-19 | Reseguider

Resa till Paris hemsidanPå söndagskvällen lyckades jag finna några av de där timmarna mellan studier och jobb som är så sällsynta numera. Jag tog tillfället i akt och satte ihop en form till sidorna i mitt kommande resenätverk. Än så länge är det bara Resa till Paris som fått ta del av den nya formen, av någon anledning kan jag inte hitta mina foton från Prag så Resa till Prag får vänta lite med sin uppfräschning.

Det nya utseendet är inte på något vis optimalt för att kunna klämma in så många adsense-enheter som möjligt eller ens vanliga banners. Istället har jag velat göra lite mindre och mer personliga guider där jag faktiskt hoppas att besökarna stannar och läser texterna. I det långa loppet tror jag detta är en strategi som kommer löna sig, även om jag avstår en del sköna adsense-slantar så här i början.

Jag har även bestämt mig för att inte försöka göra någon slags allomfattande guider fulla av generiska fakta, istället ska jag satsa på att dela med mig av egna erfarenheter och minnesvärda platser. På detta sätt hoppas jag att siterna ska kunna ge ett mervärde och inte bara fungera som en sämre variant av Wikipedia.

Skriv en kommentar

Liknande artiklar