Niklas Olsson om affärer på internet

Affiliatenätverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, Domännamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, Länkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, Varumärken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

Mer om BloggInfo

2007-08-09 | BloggInfo.se

Har lagt till ytterligare några bloggar idag, nu är vi uppe 35 stycken (alla med länkar till BloggInfo). Det virala i det hela håller sig på en ganska lagom nivå för tillfället, cirka var sjunde blogg som lagts till har skrivit redaktionellt om BloggInfo och varje gång det händer kommer det ytterligare några stycken som registrerar sig.

Jag har skapat ett administratörsgränssnitt till BloggInfo för att minimera jobbet med varje enskild blogg, men det är oväntat svårt att skriva översikter över bloggar faktiskt, speciellt de personliga. Bra mycket lättare är det med de bloggar som har ett tydligt syfte och ämnesområde.

Känns kul ivarjefall att bygga denna sida. Allt jobb som läggs ner syftar ju till att skapa unikt innehåll vilket är ett måste för att göra något annat än alla de bloggkataloger som finns där ute. Mitt mål är att ta BloggInfo så långt bort från vanliga kataloger som möjligt och verkligen skapa en användarcentrerad webbplats.

Planen är att göra förstasidan till en översikt med lite blandade lockelser in till djupare delar av sidan, sedan ska jag lägga mycket krut på själva kategorisidorna. Man ska kunna prenumerera på RSSen för t.ex. kategorin marknadsföring så att man blir informerad så fort en blogg i det ämnesområdet blir registrerad.

Varje kategorisida ska även ha saker som framlyft blogg, framlyft författarintervju, senast tillagda och möjligtvis även lite redaktionellt innehåll relaterat till kategorin.

Idag har jag lagt in RSS-flöden för alla bloggar samt tumnagelbilder vilket gör bloggpresentationera mycket trevligare, se t.ex. profilen för text.nu.

Tack alla ni som kommenterar, skriver på era bloggar eller mailar med vänliga ord, det betyder mycket för motivationen!

Skriv en kommentar

Liknande artiklar