Niklas Olsson om affärer på internet

Affiliatenätverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, Domännamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, Länkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, Varumärken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

Internship på Tradera

2008-04-11 | Övrigt

Den 11:e augusti börjar jag ett sex månader långt internship på Ebay som marketing intern på Tradera i Stockholm. Min förhoppning är att under denna tid få möjlighet att känna organisationen ordentligt och självklart lära mig massvis om internetmarknadsföring.

Detta betyder att jag tar sex månaders uppehåll i mina studier, samt att jag mellan juni och augusti får cirka två månaders semester att disponera till mina egna projekt. Denna tid ska jag ta vara på och dels sälja massvis med grillar, men även lansera ett helt nytt projekt med stor potential.

Allt som allt kommer jag ha mycket intressant att dela med mig av här på bloggen framöver!

Kommentarer

 • 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 Andreas Bard
  2008-04-11 18:56

  Ett stort grattis. Riktigt coolt!

  Jag tror man har ganska stor nytta av att ha arbetat in en större organisation så som Ebay. Ta vara på det.

 • 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 Niklas Olsson
  2008-04-11 19:57

  Tack!

  Jo, verkligen. Jag tror det kan bli en riktigt intressant erfarenhet!

 • 3. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 Köp en grill för 1kr! | webpal
  2008-06-17 10:59

  […] populäraste grillar för auktion på Tradera till det överkomliga utropspriset 1kr. För mig som ska jobba på Tradera nu i höst är det hela självklart extra spännande och förhoppningsvis kan jag ta med mig många […]

 • 4. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 inkomsten
  2008-06-19 11:40

  Har ebay några restriktioner eller på annat sätt reglerat hur och i vilken omfattning du får jobba med egna projekt vid sidan av ditt internship?

 • 5. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/52/164052/webpal.se/public_html/blogg/wp-content/plugins/googleanalytics.php on line 266 Niklas Olsson
  2008-06-19 12:33

  inkomsten, är lite osäker på om detaljerna i anställningsavtalet är hemliga eller ej, ska kolla upp det vid tillfälle och återkommer då =)

Skriv en kommentar

Liknande artiklar