Niklas Olsson om affärer på internet

Affiliatenätverk, Bloggar, BloggInfo.se, Bokhylla, Domännamn, Informationsprodukter, Internetentreprenörer, Internetmarknadsföring, Länkstrategier, Övrigt, Projekt, Reseguider, Sökmotorer, Svensk Kolgrill, Twitter, Varumärken, Webb 2.0, Webbhotell, WordPress

En risk med total öppenhet

2007-11-21 | Övrigt

Såg idag att det dykt upp en reseguide under domänen resatilllondon.se som jag varit lite sugen på sedan jag började med mitt reseguidenätverk. Tyvärr verkar jag ha skrivit snabbare än jag tänkt, då jag skrev om Resa till Prag här på bloggen innan jag sett till att säkra de domäner jag kunde tänkas vara intresserad av.

Resatill***.se är ju inte en helt unik domänkonstruktion, snarlika används av andra i deras resenätverk, ändå skapar man ju något slags varumärke i och med sitt val av domänkonstruktion. I framtiden kommer jag nog tänka en gång extra innan jag skriver om pågående projekt här på bloggen.

Skriv en kommentar

Liknande artiklar